Πώληση Μονοκατοικία, Vrnajčka Banja, Vrnjačka Banja, Σερβία, Raj bb

Πώληση - Cod. 31003

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 222 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4,5
  • Όροφος: P+1

Το σπίτι είναι νέα και δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ πριν, P + 1, 222m2 της καθαρής επιφάνειας, η επιφάνεια της βάσης του εδάφους και τυπικό όροφο 189.36m2 85.58m2.
Χτίστηκε μετά την έγκριση της κατασκευής του Δήμου της Vrnjacka Banja - Τμήμα σχεδιασμού και οικοδόμησης όχι. 350 - 365/08.
Το σπίτι βρίσκεται σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια από το κέντρο του Spa και από την άλλη πλευρά είναι κρυμμένο μέσα στο πράσινο και το περιβάλλον που επιτρέπει την πλήρη ειρήνη και την προστασία της ιδιωτικής ζωής στις 11 στρέμματα γης. Το σπίτι χτίστηκε σύμφωνα με τις σύγχρονες προδιαγραφές. Χτισμένο στην εγκατάσταση ενδοδαπέδιας θέρμανσης και vedena για ηλιακούς συλλέκτες που παρέχουν θέρμανση του νερού στο κεντρικό λέβητα. Το σπίτι διαθέτει 4 υπνοδωμάτια + δωμάτιο ντουλάπα στην κύρια υπνοδωμάτια, δύο μπάνια μελέτης +, δωμάτιο πλυντηρίων με τουαλέτα επισκεπτών, μεγάλο σαλόνι με γκαλερί, κουζίνα, γκαράζ και βεράντα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB