Πώληση Αγροικία, Stanišinci, Vrnjačka Banja, Σερβία, JOVANA MIODRAGOVIĆA 7

Πώληση - Cod. 42747

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 156 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 1

Ένα όμορφο σπίτι προς πώληση στο Stanisinci του 1920, το οποίο βρίσκεται σε φάση αναπαλαίωσης, από στιβαρή κατασκευή με 50 στρέμματα γης. Το σπίτι βρίσκεται ανάμεσα στο βουνό Goč και τον πιο διάσημο σερβικό τουριστικό προορισμό Vrnjačka banja.

Οι κάτοικοι ανήκουν στους οικισμούς Goča, στις παρυφές αυτού του υπέροχου βουνού με πλούσιο τουριστικό περιεχόμενο: πίστες σκι, λίμνες, ποτάμια. Λόγω της γεωγραφικής του θέσης και του κλίματος, αυτό το σπίτι είναι μια ιδανική επένδυση για ένα εθνοχώρι που θα συνέδεε και θα σταματούσε όλους τους τουρίστες που ταξιδεύουν στη διαδρομή Goč-Vrnjačka banja, και το ένα δεν αποκλείει ποτέ το άλλο.

Η μονοκατοικία πωλείται σε κατάσταση, ημι-ανακαινισμένη, υδραυλικά και ηλεκτρικά, εξωτερική πισίνα 10Χ5 μ ολοκληρωμένη με πλήρη εγκατάσταση, το υπόλοιπο είναι εμφύτευση πολυεστέρα. Το σπίτι χρειάζεται την εμφύτευση γύψου του Παρισιού, πρόσοψης και υγιεινής. Η αποχέτευση συνδέεται με ιδιωτικό λάκκο 12 m3.

Το σπίτι έχει δύο ορόφους, στο ισόγειο: χωλ, μπάνιο, σαλόνι με κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, μεγάλη βεράντα με πισίνα? στο υπόγειο: υπόγειο, διάδρομος, δύο τουαλέτες, βεράντα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB