Πώληση Μονοκατοικία, Sremski Karlovci, Fruska Gora, Σερβία, Cortanovci

Πώληση - Cod. 31050

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 2200 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 150

Σπίτι προς πώληση στο όμορφο περιβάλλον της Nacional πάρκο Fruska Gora. Το σπίτι βρίσκεται στις παρυφές του χωριού Cortanovci, κοντά στο σούπερ μάρκετ, καταστήματα ψιλικών, το σχολείο, το λεωφορείο και τους σιδηροδρομικούς σταθμούς.

Το σπίτι έχει περίπου 150μ2 των τελικών ζωτικού χώρου, που αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, καθιστικό και τραπεζαρία, κουζίνα με μεγάλο ντουλάπι, 1 μπάνιο και 1 δωμάτιο σκόνη, η οποία επισυνάπτεται γκαράζ και μεγάλη βεράντα με θέα γαλήνια φύση.

Το σπίτι βρίσκεται σε 2200 μ2 περιφραγμένο οικόπεδο εντελώς. Το ήμισυ του ακινήτου είναι κάτω από διαφορετικές ποικιλίες οπωροφόρων δέντρων (μήλα, αχλάδια, δαμάσκηνα, σταφύλια, κεράσια, καρύδια). Το άλλο μισό του ακινήτου (περίπου 1200μ2) είναι ιδανική για τη βιολογική κηπουρική ή πρόσθετες οπωρώνα.

Cortanovci Village βρίσκεται σε ιδανική απόσταση από 20 χλμ στο Novi Sad, 50 χλμ από το Βελιγράδι και μόλις 12 χλμ από την όμορφη πόλη της Sremski Karlovci.

Πώληση από τον ιδιοκτήτη.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB