Πώληση Χωράφι, Sremski Karlovci, Fruska Gora, Σερβία, Vrhovi

Πώληση - Cod. 33610

  • Τύπος: Χωράφι
  • Περιοχή: 100000 m²
  • Αριθμός δωματίων: /
  • Όροφος: /

Το Sremski Karlovci είναι αστικός οικισμός στη Βοϊβοντίνα, στη Σερβία, στο Δήμο Sremski Karlovci στην περιοχή South Bačka, αλλά ανήκει στη γεωγραφική περιοχή Srem, το όνομα της οποίας βρίσκεται στο όνομα του οικισμού. Το Sremski Karlovci βρίσκεται στη δεξιά όχθη του ποταμού Δούναβη, 12χλμ. Από το Novi Sad και 9χλμ. Από το Petrovaradin στον παλιό δρόμο προς το Βελιγράδι. Σύμφωνα με την απογραφή του 2011, η πόλη έχει 8.750 κατοίκους.
Το Sremski Karlovci είναι ο μοναδικός οικισμός του Δήμου Sremski Karlovci. Η σιδηροδρομική γραμμή περνάει από την πόλη αυτή και υπάρχουν δύο σιδηροδρομικοί σταθμοί Σιδηροδρομικός σταθμός Sremski Karlovci και σιδηροδρομικός σταθμός Karlovački Vinogradi.
Το εν λόγω ακίνητο - κτηματολογικά αγροτεμάχια 7129,7130,7160,7161,7163,7166,7167,7168,7170,7171 βρίσκονται σε ένα "συγκρότημα", εκτός από το κτηματολογικό οικόπεδο 7169, το οποίο βρίσκεται ευθεία απέναντι από το δρόμο και οδηγεί σε άλλες κτηματολογικά οικόπεδα.
Τα κτηματολογικά οικόπεδα μπορούν να προσεγγιστούν μέσω της οδού Inđija - Sremski Karlovci - Novi Sad, με μια στροφή προς τα αριστερά, προς Remeta και Irig, ενώ ο δρόμος προς τα δεξιά οδηγεί στο Cortanovci. Ο δρόμος είναι ασφαλτοστρωμένος και μετά από 2 έως 3 χιλιόμετρα ασφάλτου υπάρχει μια στροφή προς τα δεξιά σε ένα χωματόδρομο, το οποίο περίπου 500 μ. Οδηγεί στην ομάδα των κτηματολογικών αγροτεμαχίων. Τα σχετικά οικόπεδα βρίσκονται στη μέση της περιοχής που ονομάζεται Dobrilovac. Το τοπικό όνομα είναι "Vrhovi".
Το μεγαλύτερο μέρος της γης είναι η τάξη της γης και είναι κατάλληλη για την καλλιέργεια σιτηρών, φρούτων και λαχανικών.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB