Πώληση Μονοκατοικία, Backa Topola, Vojvodina, Σερβία, 24330 Panonnija

Πώληση - Cod. 40149

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 130 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 2

Μονοκατοικία με μεγάλο οικόπεδο προς πώληση. Το σπίτι βρίσκεται στην Panonija. Το Panonija είναι ένα χωριό του δήμου Bačka Topola στη σερβική περιοχή North Ba Northka. Βρίσκεται στην αυτόνομη επαρχία Βοϊβοντίνα. Υπάρχει ένα σούπερ μάρκετ στις εγκαταστάσεις όπου μπορείτε να πάρετε όλα τα είδη παντοπωλείου, το Hotel Biser με ένα εστιατόριο, ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και μια όμορφη φυσική λίμνη για κολύμπι και ψάρεμα.
http://ptkpanonija.rs/en/about-us

Το σπίτι χτίστηκε γύρω στο 1980 σύμφωνα με τα γερμανικά πρότυπα και επισκευάστηκε τακτικά, εκσυγχρονίστηκε και συντηρήθηκε. Η κατοικία διαθέτει κεντρική θέρμανση λαδιού σε όλα τα σαλόνια και μια επιπλέον σύνδεση ξυλόσομπα στην κουζίνα.
Αναπτύχθηκε σοφίτα με ηλεκτρική ξύλινη σκάλα, γκαράζ με άξονα επισκευής, πλήρως διευρυμένο υπόγειο με μεγάλο εργαστήριο και ένα επιπλέον υπόστεγο με πόρτα γκαράζ. Το καλοκαίρι, το ζεστό νερό μπορεί να θερμανθεί από τη θερμότητα του ήλιου, αλλιώς μέσω του σπιτιού είναι εξοπλισμένο με ξύλινα παράθυρα και ρολά, σκεπασμένα, πλακάκια μπαλκόνια.
Η κατοικία διαθέτει 3 δωμάτια στον 1ο όροφο, μπάνιο με μπανιέρα και επιπλέον τουαλέτα με πλυντήριο ρούχων. Όλα τα μπάνια έχουν πλακάκια.
Στο ισόγειο 1ο δωμάτιο, 1 μεγάλη κουζίνα με ενσωματωμένη υπόγεια κουζίνα, μπάνιο με ντους.
Το σπίτι μπορεί να αγοραστεί πλήρως επιπλωμένο ή ακόμη και μερικώς επιπλωμένο.
Στον κήπο υπάρχουν μηλιές, αχλάδια και ροδάκινα και περιβάλλεται από έναν μεγάλο φράκτη. Γύρω από το σπίτι υπάρχουν σταφύλια, τα οποία προσφέρουν ωραία σκιά το καλοκαίρι.

Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται κατόπιν αιτήματος.
(Αγγλικά, Ουγγρικά, Σερβικά)

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB