Πώληση Δυάρι, Backa Topola, Vojvodina, Σερβία, Nikole Tesle 4/3

Πώληση - Cod. 42661

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 59 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2.5
  • Όροφος: 3

Ευρύχωρο διαμέρισμα σε γραφικό περιβάλλον με σερβική κατοικία

Αν είστε λάτρης της φύσης και απολαμβάνετε την ήρεμη ζωή ενός γραφικού χωριού, τότε αυτό είναι σίγουρα για εσάς. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε την πολυτέλεια της ζωής ανάμεσα στη φύση και την άνεση μιας σύγχρονης ζωής. Η λίμνη, το δάσος, το κατάστημα, το ταχυδρομείο, το σχολείο και ο σταθμός λεωφορείων απέχουν όλα λίγα λεπτά με τα πόδια. Και η πλησιέστερη πόλη απέχει μόλις 10 χιλιόμετρα που έχει μεγαλύτερη λίμνη. Το διάσημο ροζ γεωθερμικό σπα στο Pacir βρίσκεται 14χλμ. μακριά. Η διάσημη τουριστική πόλη Subotica απέχει 30 λεπτά. Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη Νόβι Σαντ απέχει μόλις 60χλμ. Η διέλευση των συνόρων της Ουγγαρίας απέχει 45 χιλιόμετρα.

Το ακίνητο είναι ελεύθερο. Μπορείτε εύκολα να λάβετε άδεια διαμονής στη Σερβία για την ιδιοκτησία ακινήτου και μπορείτε να φέρετε μαζί την οικογένειά σας. Η Σερβία είναι υποψήφια χώρα για την ΕΕ και αναμένεται να ενταχθεί στην Ένωση έως το 2025, ώστε να μπορέσετε να γίνετε κάτοικος της ΕΕ με αυτήν την κίνηση. Μπορεί να κανονιστεί βοήθεια για την υποβολή αίτησης διαμονής.

Το διαμέρισμα διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, χωλ, κουζίνα και μπάνιο. Υπάρχει επαρκής φωτισμός για κάθε χώρο του διαμερίσματος. Το εμβαδόν του χαλιού (καθαρό χρησιμοποιήσιμο εμβαδόν δαπέδου) είναι 59m². Τα δύο υπνοδωμάτια, η κουζίνα και το μπάνιο είναι όλα ευρύχωρα. Και υπάρχει ένα βεστιάριο στην είσοδο. Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με ενσωματωμένα ντουλάπια, ηλεκτρική κουζίνα, φούρνο κ.λπ. Και υπάρχει ντουλάπι και μπαλκόνι. Το εσωτερικό βάφτηκε πρόσφατα. Υπάρχει και υπόγειο. Η τιμή είναι 28.000 ευρώ με μερικά έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές και είναι έτοιμο για μετακόμιση.

Η Σερβία είναι μια ασφαλής χώρα που εκτιμά την προσωπική και οικονομική ελευθερία. Επίσης, οι Σέρβοι είναι πολύ καλοί και φιλικοί.

Η Σερβία είναι ένας πραγματικός επενδυτικός προορισμός αιχμής και έχει μεγάλες επενδυτικές δυνατότητες. Υπάρχει άφθονο φτηνό αγγλόφωνο εργατικό δυναμικό. Επίσης, η κυβέρνηση χορηγεί διάφορες επιδοτήσεις σε ξένους επενδυτές.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB