Πώληση Εμπορική δραστηριότητα, Šabac, Šabac, Σερβία, Svileuva

Πώληση - Cod. 43321

  • Τύπος: Εμπορική δραστηριότητα
  • Περιοχή: 300 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: Prizemlje

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ! Πουλάω ένα κτιριακό συγκρότημα στην πόλη Svileuva, χτισμένο στη βασική λειτουργία ενός εθνοχωριού, με έκταση 3 εκταρίων, μόλις 3 χλμ από την Koceljeva και τον κεντρικό δρόμο Valjevo-Šabac. Δίπλα από το συγκρότημα, σε απόσταση 200 μέτρων, περνά ο ασφαλτόδρομος L-1, ο οποίος αντιπροσωπεύει μια διασταυρούμενη κυκλοφορία μεταξύ του αυτοκινητόδρομου Valjevo-Šabac και του αυτοκινητόδρομου Ub-Šabac, με τον οποίο συνδέεται άμεσα με δρόμο πρόσβασης. ιδιοκτησίας δημοσίου φωτισμού, με διακοσμητική σειρά από αειθαλή δέντρα και στις δύο πλευρές. Η απόσταση του συγκροτήματος από το Βελιγράδι είναι περίπου 70 km, από το Novi Sad 100 km και από το Valjevo και το Šabac 30 km το καθένα. Η γεωγραφική θέση του συγκροτήματος βρίσκεται σε σημείο που θεωρείται κλιματικό θέρετρο λόγω του μεγάλου ετήσιου αριθμού ωρών ηλιοφάνειας, της σύμπτωσης διαφόρων κλιματικών ρευμάτων, του ήπιου και ευχάριστου κλίματος και της υψηλής περιεκτικότητας σε όζον στον αέρα. Η εγγύτητα του ποταμού Tamnava προσθέτει περαιτέρω στην ελκυστικότητα του ίδιου του τόπου.

Το συγκρότημα αντιπροσωπεύει μια μοναδική χωρική ενότητα, που αποτελείται από ένα κεντρικό κτίριο, τέσσερα ξεχωριστά, χωρικά κατανεμημένα κτίρια κατοικιών και ένα ξεχωριστό κτίριο που χρησιμοποιείται για το στέγνωμα, το ψήσιμο κρέατος και ψωμιού και την προετοιμασία φαγητού με παραδοσιακούς σερβικούς τρόπους. Στο κεντρικό κτίριο υπάρχει άλλη μια μεγάλη σουίτα, κεντρική αίθουσα, εγκαταστάσεις υγιεινής, μεγάλη σκεπαστή καλοκαιρινή βεράντα, κουζίνα, χώρος για ψυκτικούς θαλάμους, αποθήκες και λεβητοστάσιο. Κάθε μια από τις πολυκατοικίες διαθέτει ευρύχωρο μπάνιο και σκεπαστή καλοκαιρινή βεράντα. Η συνολική επιφάνεια των κτισμένων αντικειμένων είναι περίπου 300m2. Όλα τα κτίρια είναι εξοπλισμένα με υποδομές και συνδέονται με εσωτερικές οδούς επικοινωνίας, χτισμένα σε συνδυασμό φυσικής πέτρας και σκυροδέματος. Αυτός ο συνδυασμός δημιούργησε μια βρύση, μια κεντρική βρύση και ένα κεντρικό καλοκαιρινό οροπέδιο στη σκιά των διακοσίων φλαμουριών. Ιδιαίτερο αξιοθέατο είναι το σκαμμένο πηγάδι, το οποίο χαρακτηρίζεται από εξαιρετικής ποιότητας νερό και μεγάλη χωρητικότητα.

Η τρέχουσα κατάσταση κατασκευής εγκαταστάσεων οικογενειακού και οργανωμένου ομαδικού τουρισμού, σύμφωνα με τις προσωπικές επιθυμίες και ιδέες του υποψήφιου αγοραστή, επιτρέπει την εύκολη προσαρμογή του συγκροτήματος στον κύριο σκοπό του ή τη μετατροπή του σε:

Κατασκήνωση αθλητισμού και αναψυχής με την κατασκευή αθλητικών και ψυχαγωγικών εγκαταστάσεων (πισίνες, αθλητικά γήπεδα)
Κατασκηνώσεις πολλαπλών χρήσεων (σχολεία στη φύση, εκπαιδευτικές κατασκηνώσεις, οργάνωση οικογενειακών και ομαδικών εορτασμών, διοργάνωση σεμιναρίων και συνεδριακού τουρισμού, κυνηγετικός τουρισμός)
κέντρο φιλοξενίας, φροντίδας και βοήθειας ηλικιωμένων κ.λπ.

Ακόμη και λαμβάνοντας υπόψη τη διαθέσιμη έκταση γης, υπάρχει η ευκαιρία για τους λάτρεις της φύσης και των ιππικών σπορ να μετατρέψουν την εγκατάσταση σε ατομικό ράντσο με στάβλο ιππασίας, σχολή ιππασίας ή παρόμοια

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB