Πώληση Βίλες στην ύπαιθρο, Krupanj, Šabac, Σερβία, Banjevac bb, 15314 Krupanj

Πώληση - Cod. 31181

  • Τύπος: Βίλες στην ύπαιθρο
  • Περιοχή: 2500 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 1

Ethno Οικιακά Banjevac είναι ένα αγροτικό ειδύλλιο για την ευχαρίστηση και των επιχειρήσεων, η οποία βρίσκεται στη δυτική Σερβία, κοντά στον ποταμό Ντρίνα, περίπου 500 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, έχει μια εξαιρετική ροή φρέσκου αέρα του βουνού, πολύ κατάλληλο τριαντάφυλλο-ανέμους, πολύ ευνοϊκές κλιματολογικές συνθήκες και τα χαρακτηριστικά των ιαματικών αέρα .
  
# Η καλύτερη επιλογή είναι να έρθει και να δούμε το πρόσωπο. . .
  
Ethno Οικιακά Banjevac έχει κανονιστεί κατοικιών και ζωτικό χώρο της 225m², τη γη (γη) έκταση 2.500m² και 1/1 είναι ιδιόκτητο στο όνομα Ljubica Vazmić.

Ethno Οικιακά Banjevac έχει πρόσβαση σε ασφαλτοστρωμένο δρόμο, έχει ρεύμα και φωτισμού των δρόμων, ιδιωτική πηγή και μια υποδοχή για το νερό, ιδιωτική αποχέτευσης, θέρμανσης με στερεά καύσιμα (ξύλο), τις δυνατότητες για τη σύνδεση των δύο πλευρών του τηλεφώνου, internet και καλωδιακή τηλεόραση.

Μέσα στα νοικοκυριά Ethno Banjevac είναι: δαμάσκηνο οπωρώνα, κήπο για την καλλιέργεια υγιεινά τρόφιμα, και μηλιές, αχλάδια, κεράσια, καρύδια, φουντούκια, τα σταφύλια, τα βατόμουρα και φράουλες.

# Αν σας ενδιαφέρει μπορούμε να προσφέρουμε και εξοπλισμός απόσταξης όλων των τύπων των αποσταγμάτων φρούτων - καζάν 80L όγκου και 3 μπανιέρες συνολικό 4000L όγκο.

Ethno Οικιακά Banjevac είναι 3,5 χιλιόμετρα μακριά από Krupanj και περίπου 130 χιλιόμετρα από το Βελιγράδι. Σε Krupanj είναι: Κέντρο 2 Εκκλησία Υγείας, Πολιτιστικό Κέντρο, Νηπιαγωγείο, Δημοτικό και Γυμνάσιο, 3 τράπεζες, ταχυδρομείο, σταθμός λεωφορείων, πράσινη αγορά, αστυνομικό τμήμα, ξενοδοχείο, το καλοκαίρι πισίνα, αίθουσα σπορ, αθλητικές εγκαταστάσεις για τις μικρές και μεγάλες αθλητικές , γήπεδα τένις, 4 ρέματα βουνό, ένα 20-γέφυρες, διαβάσεις πεζών καλοκαίρι, τα πάρκα και το τρέξιμο διαδρομές, μια σειρά από καταστήματα και καφέ, κλπ δυνατόν οι υπηρεσίες.

Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν πολλά πολιτιστικά, ιστορικά και τουριστικά αξιοθέατα, εκκλησίες και μοναστήρια - Sokograd, Sokol βουνά, Rožanj, Mačkov πέτρα, Dobri Potok Μονή Tronoša, Τρσιτς, ποταμός Drina, κ.λπ.

Ethno Οικιακά Banjevac έχει άριστες συνθήκες για ξεκούραση και χαλάρωση, καθώς και ασχολούνται με διάφορες οικονομικές και τουριστικές δραστηριότητες.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB