Πώληση Διαμέρισμα με 4 δώματια, Vracar, Belgrade, Σερβία, Prote Mateje

Πώληση - Cod. 31680

  • Τύπος: Διαμέρισμα με 4 δώματια
  • Περιοχή: 113 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3.5
  • Όροφος: 1

Εξαιρετικό διαμέρισμα στο Vracar, 113m2, στον πρώτο όροφο, που κατατέθηκε στις 96μ2, Perfect εύκολα διαιρείται σε δύο κατοικίες συστάσεις jedinice.Topla.
Αρχικά διαμέρισμα Lounge στο Vracar, ανάλογα με την γεύση Mateje, στο τμήμα μεταξύ των στέμμα και Njegos δρόμους με πλήρως ανακαινισμένο το πρόγραμμα με την αντικατάσταση όλων των εγκαταστάσεων, την επεξεργασία των δαπέδων, των τοίχων και οροφών. Ξυλουργική είναι ένα αυθεντικό και να αποκατασταθεί. Χοντρούς τοίχους πρόσοψη κάνει το διαμέρισμα δροσερό το καλοκαίρι και ζεστό το χειμώνα. Το διαμέρισμα διαθέτει δύο υπνοδωμάτια ξεχωριστές μονάδες, το καθένα με δικό του μπάνιο. Stan εύκολα να πάρετε ένα τρίτο υπνοδωμάτιο, αν είναι απαραίτητο. Το διαμέρισμα είναι το μόνο στο πάτωμα. Υπάρχουν δύο πόρτες εισόδου ένα εκ των οποίων είναι η είσοδος του pretvorean
με την ντουλάπα. Όλα τα δωμάτια, τα μπάνια και την κουζίνα έχει παράθυρα και φυσικό εξαερισμό. Ήρεμη δεντροστοιχίες, πέντε λεπτά με τα πόδια από την πλατεία των λουλουδιών, της αγοράς Kalenic, νηπιαγωγεία, δημοτικά σχολεία Vladislav Ribnikar και Sveti Sava, Τρίτη, Πέμπτη και δέκατη τέταρτη Βελιγράδι Γυμνάσιο, κολέγια, φαρμακεία, ιατρεία, περισσότερα σούπερ μάρκετ και άλλα. Άλλοι χώροι στάθμευσης, κανένα πρόβλημα με το χώρο στάθμευσης στο δρόμο. Το διαμέρισμα ανακαινίστηκε τελευταία φορά πριν από πέντε χρόνια. Δάπεδα από μασίφ ξύλο βελανιδιάς, πολυτελή ταπετσαρία, εντοιχισμένες ντουλάπες, μοντέρνα φωτιστικά. Κεντρική θέρμανση με δυνατότητα εναλλαγής στην κεντρική θέρμανση με δικό του λέβητα που χρησιμοποιήθηκε πριν από την εισαγωγή του CG. Όλα τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα. Το κτίριο είναι πολύ ωραίο καθαρό και ήσυχο, GF + 4 από το 1937 έως mernernim είσοδο, με πράσινα κοινή αυλή και ανελκυστήρα.
Αυτή η ιδιότητα μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB