Πώληση Αγροικία, Novi Sad, Vojvodina, Σερβία, S. Dimitrijevica

Πώληση - Cod. 31743

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 130 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 0

Σπίτι στην Sajkas, 20 λεπτά από το Νόβι Σαντ. μέγεθος του οικοπέδου είναι 15 στρέμματα και 112 μ2 (λίγο περισσότερο από 1600 m2). Μπροστά από το σπίτι του 130 m2, ένα μεγάλο συντριβάνι με τη γέφυρα και το νησί, το οποίο φυτεύεται κεράσι, Saleta με Izidane μπάρμπεκιου, το οποίο είναι το μέγεθος των 140x70 cm, μια θέση για πισίνα, συντριβάνι και να αρχίσει τα θεμέλια και τοίχους ενός άλλου σπιτιού του μεγέθους των 12x7 m ( γίνεται από τον πρώτο πίνακα, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άλλους σκοπούς, τα νέα θεμέλια και τοίχους χτίστηκε στο σημείο όπου ήταν ήδη αντικείμενα, έτσι ώστε το σχέδιο του ακινήτου δεν αλλάζει και δεν απαιτεί τροποποίηση του αντικειμένου σχεδίου). Στο δεύτερο μέρος του οικοπέδου είναι ένα μεγάλο περιβόλι και τον κήπο. Το πλάτος της γης είναι 17 m και υπάρχει μια ξεχωριστή είσοδο για το αυτοκίνητο. Μπροστά από το σπίτι που φυτεύτηκαν δέντρα ασβέστη, η οποία κάνει ένα ωραίο σκιά. Οι τοίχοι είναι πολύ παχύ, έτσι δεν υπάρχει καμία ανάγκη για κλιματισμό. Η αυλή είναι γεμάτη από πράσινο, ηρεμία και τη γαλήνη. Πολλά λουλούδια, φρούτα (φουντούκι, βερίκοκο, κυδώνι, βατόμουρο, βατόμουρο, κεράσι, elderberry, σταφύλια), η μυρωδιά των φρούτων και το μουρμούρισμα του νερού ...
Το σπίτι αποτελείται από 3 πολύ μεγάλα υπνοδωμάτια, 1 μικρότερο δωμάτιο, κουζίνα είναι ξεχωριστή και νέα, tailor-made, το μπάνιο είναι μεγάλο και ο θερμοσίφωνας βρίσκεται στο κελάρι, έτσι ώστε αισθητική δεν έχει σημασία στο μπάνιο. Υπάρχουν δύο είσοδοι, εμπρός και πίσω, μέσα από την κουζίνα. Τα μισά από το σπίτι είναι ένα παλαιότερο κτίριο, ένα μέρος όπου υπάρχει ένα δωμάτιο, τραπεζαρία, κουζίνα, μπάνιο, χωλ και αποθήκη χτίστηκε νέα και όλα είναι κάτω από μία στέγη. Η κουζίνα είναι πλήρως νέα.
Το ακίνητο είναι εγγεγραμμένο, ανήκει 1/1, νερό, τηλέφωνο, internet, IPTV. Το κόστος είναι πολύ χαμηλό, επειδή υπάρχουν έξοδα της πληροφορικής, όπως σε διαμερίσματα, και καλή θερμομόνωση εξαιτίας των χοντρούς τοίχους. Στο 3, σε απόσταση 4 λεπτών με τα πόδια από τον κεντρικό δρόμο και τα λεωφορεία. 6 λεπτά με τα πόδια από το νηπιαγωγείο, το σχολείο, ταχυδρομείο, 3 φαρμακεία, 4 σούπερ μάρκετ (Ιδέα, Percy x3, TSV, κοκτέιλ x2), διάφορα μικρότερα καταστήματα, μπουτίκ, 2 κρεοπωλεία, τέσσερις αρτοποιούς, 4 κομμωτήρια, εστιατόρια, μπαρ. . . όλα είναι πολύ κοντά. Δρόμοι καθαρίζονται, με όμορφο φωτισμό οδών, πεζοδρομίων και νέα παγκάκια και δύο νέες παιδικές χαρές για τα παιδιά. Η κατασκευή ενός εμπορικού κέντρου, ένα σχέδιο και ένα υδάτινο πάρκο.
Τιμή ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το αν το σπίτι πωλείται μαζί με όλα τα πράγματα ή όχι. Τα περισσότερα από τα πράγματα δεν είναι ηλικίας άνω των τριών ετών.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB