Πώληση Μονοκατοικία, Ub, Obrenovac, Σερβία, Milana Munjasa 59

Πώληση - Cod. 31747

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 140 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 1

Upsold Προγραμματισμένες χτίστηκε, η οποία καταχωρήθηκε σπίτι στο Ubu, για την έκδοση της άδειας κατοχής, η συνολική έκταση των 140 m2 (ισόγειο υπάρχει ένα σαλόνι, ένα μικρότερο δωμάτιο, κουζίνα, τραπεζαρία, κουζίνα και ένα μικρό μπάνιο, και στον πάνω όροφο ένα κλασικό υπνοδωμάτιο με τρία υπνοδωμάτια και μεγάλη μπανιέρα), μαζί με τις βοηθητικές δομές (επιπλέον σπίτι, ένα γκαράζ και ένα λέβητα για τη θέρμανση), και οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 5 στρεμμάτων. Το σπίτι έχει κεντρική θέρμανση, είναι συνδεδεμένο με την πόλη του νερού και της αποχέτευσης. Τιμή 40.000 ευρώ συζητήσιμη.

 Σημείωση: Εκτός από το σπίτι υπάρχουν τρεις περισσότερη γη, το μέγεθος της κάθε 5 στρεμμάτων, τα οποία πωλούνται ξεχωριστά, έτσι ώστε οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσουν ένα σπίτι με ένα ή περισσότερα τμήματα. Η καλύτερη τιμή θα είναι σίγουρα ένα ενδιαφερόμενο αγοραστή για το σπίτι και όλα τα μέρη μαζί.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB