Πώληση Μονοκατοικία, Trupale, Nis, Σερβία, Nisavska

Πώληση - Cod. 40232

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 264 m²
  • Αριθμός δωματίων: 7
  • Όροφος: 2

Όμορφη πολυτελής κατοικία με 2 ορόφους και 264 τμ σε οικόπεδο 10 ares / 1000 τμ στο Trupale / Niš / Σερβία προς πώληση.


Όλα τα διαθέσιμα έγγραφα, εγγεγραμμένα στο κτηματολόγιο και νόμιμο, νέο κτίριο, πλήρως εκσυγχρονισμένο το 2018, σύνδεση με αστική παροχή νερού και ηλεκτρικού ρεύματος, γκαράζ, πάρκινγκ, internet, καλωδιακή τηλεόραση.


Διώροφο σπίτι (οικογενειακό σπίτι) στο Trupale, δήμος Crveni Krst, πόλη Niš, 8 χλμ. Από το κέντρο της πόλης.

Όλα τα διαθέσιμα έγγραφα, καταχωρημένα στο κτηματολόγιο και νομιμοποιούνται.

264 τμ σε δύο ορόφους με ιδιόκτητη ιδιοκτησία (10 ares / 1000 sqm). Το σπίτι είναι χτισμένο και εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μέσα και ποιοτικά υλικά. Το ισόγειο είναι πλήρως αναπτυγμένο και έτοιμο να μετακινηθεί. Ο επάνω όροφος έχει επεκταθεί εν μέρει, τα υπόλοιπα δωμάτια μπορούν να ολοκληρωθούν με λίγη προσπάθεια.

Ισόγειο: Όλα τα δωμάτια στο ισόγειο είναι προσβάσιμα ξεχωριστά από την είσοδο μέσω της αίθουσας. Σαλόνι με τραπεζαρία, μοντέρνα πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μοντέρνο μπάνιο. Ένα άλλο δωμάτιο (επί του παρόντος χρησιμοποιείται ως γραφείο) είναι προσβάσιμο μέσω της κουζίνας ή της βεράντας, ακολουθούμενο από το βοηθητικό δωμάτιο. Υπάρχει επίσης πρόσβαση σε δύο μπαλκόνια από το ισόγειο. Όλα τα δωμάτια είναι διακοσμημένα με καλαίσθητα στολίδια στόκου. Πρώτης κατηγορίας ιταλικά κεραμικά και γρανίτης χρησιμοποιήθηκαν για επενδύσεις δαπέδων και τοίχων. Το σαλόνι από τη Γερμανία (14 mm) τοποθετείται στο σαλόνι.

Πάνω όροφος: Μπορείτε να φτάσετε στον επάνω όροφο μέσω της εσωτερικής σκάλας από το διάδρομο. Αίθουσα, τρία υπνοδωμάτια, ένα άλλο πολύ μεγάλο δωμάτιο (56 τμ), μπάνιο, τρία μπαλκόνια. Ένα από τα υπνοδωμάτια είναι ήδη έτοιμο να μετακινηθεί.

Γκαράζ: Το ευρύχωρο γκαράζ (30 τ.μ.) με ρολό και τηλεχειριστήριο έχει άμεση πρόσβαση στο ισόγειο.

Τεχνικός εξοπλισμός: Τα ηλεκτρικά συστήματα είναι εντελώς νέα (2018) και έχουν εγκατασταθεί τρία καλώδια. Οι σωλήνες νερού ανανεώνονται επίσης πλήρως (2018). Η πλήρως εκσυγχρονισμένη θέρμανση δαπέδου (2018) λειτουργεί επί του παρόντος με ηλεκτρική ενέργεια και εγκαθίσταται με καλοριφέρ σε όλα τα δωμάτια και εν μέρει ως ενδοδαπέδια θέρμανση. μια θέρμανση πέλλετ, ξύλου ή άνθρακα μπορεί να μετατραπεί γρήγορα, υπάρχει καμινάδα. Όλες οι πόρτες είναι κατασκευασμένες από ξύλο υψηλής ποιότητας και είναι βαμμένες σε ελεφαντόδοντο. Το σπίτι συνδέεται με το δίκτυο νερού και ηλεκτρικού ρεύματος της πόλης. Τα λύματα απορρίπτονται μέσω μιας πλήρως σύγχρονης σηπτικής δεξαμενής από τούβλα. Μοντέρνα μόνωση πρόσοψης (10 cm πολυστερίνη). Τα πιο μοντέρνα παράθυρα και πόρτες από PVC παρέχουν επιπλέον πολύ καλή μόνωση.

Οικόπεδο: Στο οικόπεδο 1000 τμ υπάρχουν πολλά διακοσμητικά δέντρα (ιβίσκος, φοίνικες) και οπωροφόρα δέντρα (βύσσινα, βερίκοκα, αχλάδια, καρύδια, σταφύλια) και πολλά μούρα.

Πωλείται λόγω μετακόμισης στη Γερμανία

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB