Πώληση Μονοκατοικία, Melenci Spa Rusanda, Banat, Σερβία, Lukicevo, Ive Lole Ribara 6

Πώληση - Cod. 43543

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 400 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 200

Πωλείται νεότερη οικογενειακή κατοικία εμβαδού 200m2 περίπου, στο σύγχρονο και γειτονικό χωριό Lukićevo κοντά στο Zrenjanin με οικόπεδο περίπου 4 στρέμματα.

Το σπίτι χτίστηκε τη δεκαετία του '80 του περασμένου αιώνα χωρίς καμία οικονομία στην κατασκευή. Το σπίτι έχει 5 δωμάτια, δύο μπάνια (το ένα είναι υπό ανακαίνιση) και κουζίνα συν δύο μπαλκόνια και μια βεράντα. Τηλεφωνική γραμμή με internet και κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου με καλοριφέρ, δορυφορική τηλεόραση. Στους διαδρόμους στρώνεται δρύινο παρκέ, στα δωμάτια laminates. Παράθυρα, περσίδες και πόρτες PVC. Μέρος του σπιτιού είναι περιτοιχισμένο με μπλοκ "Toza Marković Kikinda" και μέρος με "τουβλάκι Σουηβίας" (τούβλο μεγάλου μεγέθους). Κολωνάκια από σκυρόδεμα σε όλο το σπίτι, οπλισμός 12mm. Η θερμομόνωση, η ηχομόνωση και η αδιαβροχοποίηση είναι άριστα. Εντός του νοικοκυριού υπάρχει δυνατότητα για πολλές οικιστικές μονάδες με την ίδια είσοδο, ή εξωτερικές, αν το επιθυμείτε.

Ο οικισμός έχει υπερυψωθεί σε σχέση με τον περιβάλλοντα χώρο και λειτουργούν τα κανάλια νερού, πολύ σύντομα θα εγκατασταθεί το αποχετευτικό δίκτυο στο χωριό, έχουν υπογραφεί οι συμβάσεις. Παιδικός σταθμός, νηπιαγωγείο και σύγχρονο δημοτικό σχολείο στον οικισμό, σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και κολέγια στην πόλη. Καταστήματα, φαρμακείο, ταχυδρομείο και αγορά στον οικισμό. Γραμμή μεταφοράς στην πόλη αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας. Η γειτονιά είναι απόλυτα ήσυχη και ασφαλής, τα παιδιά παίζουν στο δρόμο και πηγαίνουν μόνα τους ή/και σε ομάδες από το σπίτι στο σχολείο και πίσω. Ο δρόμος δεν περνάει από το χωριό, μόνο σκόπιμοι ταξιδιώτες, η ασφάλεια του χωριού είναι σε αξιοζήλευτο επίπεδο και τα σπίτια είναι κυρίως όμορφα και μοντέρνα (πολλοί κάτοικοι ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό). Ένα μεγάλο πάρκο, μια παιδική χαρά, ένα υπαίθριο γυμναστήριο και ένα γήπεδο beach volley στο πάρκο, και γήπεδα για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, χάντμπολ και τένις βρίσκονται στο στάδιο του χωριού και η γειτονική πόλη Zrenjanin είναι πόλη του αθλητισμού. Η εγγύτητα της πόλης, διάφορα πολιτιστικά μνημεία και τουριστικά μέρη και εκδηλώσεις, σε σχεδόν ίση απόσταση από το Νόβι Σαντ και το Βελιγράδι, σας επιτρέπει να ζήσετε ακριβώς όπως θέλετε - αν σας αρέσει η ηρεμία της υπαίθρου - σίγουρα μπορείτε να την έχετε εδώ, και αν θέλετε τη δυναμική του πλήθους της πόλης, είναι σε μικρή απόσταση. λίγα χιλιόμετρα μακριά σου...

Οι ευκαιρίες και οι δυνατότητες για την ανάπτυξη και την ανάπτυξη του μελλοντικού νοικοκυριού σας είναι κυριολεκτικά απεριόριστες εδώ - από την ενοικίαση χώρων διαβίωσης στο σπίτι (για εργάτες κινεζικών και εγχώριων εταιρειών) μέχρι τη γεωργική παραγωγή στο οικόπεδο (είναι αρκετά μεγάλο για τουλάχιστον δύο μέτρια θερμοκήπια)...

Πουλάμε το νοικοκυριό μας γιατί είμαστε όλοι καιρό στο εξωτερικό και δεν είναι επείγουσα πώληση για εμάς, αλλά υπάρχει και η δυνατότητα συμφωνίας για την τιμή. Θα θέλαμε αυτό το σπίτι να το αγοράσουν όσοι θα αγαπήσουν πραγματικά να μένουν εδώ και τουλάχιστον εν μέρει τα καταφέρνουν, αν όχι το ίδιο - να απολαμβάνουν τη ζωή εδώ όσο κι εμείς.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB