Πώληση Μονοκατοικία, Lazarevac, Belgrade, Σερβία, 13.sumadijske brigade

Πώληση - Cod. 40022

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 140 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: prizemno

Πωλείται οικογενειακή κατοικία στο κέντρο της Ντούδοβιτσα, ιδιοκτήτης προσωπικά, Βελιγράδι Δήμος Λαζαρέβατς (10 χλμ από Lazarevac και 60 χλμ. Από Βελιγράδι). Και τα δύο σπίτια βρίσκονται στην οδό Sumadijska 13, αρ. 11 και 13, με οικόπεδο 11,17 στρεμμάτων.
Είναι το πιο όμορφο οικόπεδο στο Dudovica, (το οικόπεδο είναι ιδανικά επίπεδο), με δύο οικογενειακές κατοικίες στο οικόπεδο, ένα από τα 100 m2 και το άλλο 40 m2, ένα γκαράζ 20 m2 και όλες τις συναφείς εγκαταστάσεις (καλοκαιρινή ταπετσαρία με υγρό κόμπο, υπόστεγα κ.λπ.).
Το σπίτι βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή και είναι επίσης κατάλληλο για κατάστημα, γιατί στο μπροστινό μέρος ενός σπιτιού υπήρχε κομμωτήριο με βρεγμένο κόμπο.
Τα σπίτια βρίσκονται 50 μέτρα από την εθνική οδό Ibar και 9 χιλιόμετρα από το Ljig και τη νέα εθνική οδό Alexander.
Το σπίτι διαθέτει ηλεκτρικό ρεύμα, νερό, λύματα, άσφαλτο, και απέναντι από το σπίτι (λιγότερο από 10 μέτρα από το σπίτι) είναι ένα κέντρο υγείας, ταχυδρομείο, αστυνομικό τμήμα, νηπιαγωγείο, φαρμακείο, δημοτικό σχολείο, σταθμός λεωφορείων με τοπικά λεωφορεία γραμμή 581 και τοπικά λεωφορεία. γραμμές 150 και 180 στις οποίες ισχύει το λεωφορείο του Βελιγραδίου συν τη σφραγίδα (50 μέτρα από το σπίτι στην εθνική οδό Ibar υπάρχει στάση λεωφορείου για υπεραστικά λεωφορεία και προς τις δύο κατευθύνσεις), καταστήματα, νομιμοποιημένα και καταχωρημένα.
Η τηλεθέρμανση στο σπίτι (καλοριφέρ) είναι στερεό καύσιμο - ο λέβητας είναι κατασκευασμένος από ξύλο και άνθρακα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB