Πώληση Μονοκατοικία, Izbiste, Vrsac, Σερβία, Zarka Zrenjanina 77, 26343 Izbiste

Πώληση - Cod. 38502

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 3000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 1

τοποθεσία

Η κοντινότερη μεγάλη πόλη είναι το Vrsac, 14χλμ. Μακριά. Το Βελιγράδι (με σύνδεση αεροδρομίου σε 2 ώρες στη Γερμανία μέσω AirSerbia για παράδειγμα) είναι περίπου 90 χλμ., Μπροστά από την πόλη Pancevo, περίπου 50 χλμ. Μακριά. Στο Vrsac παίρνετε όλα όσα χρειάζεστε για να ζήσετε. Εάν δεν θέλετε να κάνετε χωρίς υποδομή, εδώ θα βρείτε ό, τι επιθυμεί η καρδιά σας - τυπικά πόλη. Πολλοί αγρότες και έμποροι πωλούν τα τρόφιμά τους και τα εμπορεύματά τους εδώ στις αγορές και στα καταστήματα κάθε μέρα / εβδομάδα. Ποιος θέλει το σούπερ μάρκετ ή / και τα καταστήματα οποιουδήποτε είδους αναγκών, θα το βρει και εδώ. Η πόλη Vrsac βρίσκεται λίγο πιο πάνω στα εκκρεμούντα Καρπάθια, με τα βουνά στο παρασκήνιο πολύ ωραίο να κοιτάξουμε. Αθλητικές δραστηριότητες όπως πεζοπορία, ορεινή ποδηλασία, τζόκινγκ, αλεξίπτωτο πλαγιάς, μοτοκρός, Nordic walking, quad ποδηλασία και ποδηλατικές εκδρομές είναι ήδη δημοφιλείς δραστηριότητες αναψυχής για τους κατοίκους και τους τουρίστες. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα, ενημερώστε τον εαυτό σας για το GoogleEarth και το Wiki.

διάφορα
Ο καιρός: από το Μάρτιο / Απρίλιο θερμοκρασίες αυξάνεται σε πάνω από 20 μοίρες, το καλοκαίρι περίπου 45 βαθμούς ζεστό, το τέλος του καλοκαιριού κρατά μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου έως και 30 μοίρες, από το τέλος του Οκτωβρίου είναι ήδη παγετός. Οι χειμώνες είναι εναλλάξ ήπιοι (Ιανουάριο στο μπλουζάκι) ή σκληρό έως -20 βαθμούς και πολύ χιόνι.
Αυτή η προσφορά είναι ιδανική για 1-3 οικογένειες με παιδιά. Μπορείτε να είστε αυτάρκεις, να είστε αυτάρκοι και να έχετε απόλυτη ειρήνη - αλλά μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τη σύνδεση με την υπάρχουσα υποδομή για να βρείτε εάν θέλετε και χρειάζεστε. Αυτό περιλαμβάνει ιατρική περίθαλψη, πράγματα γνωστής καθημερινής ζωής, κλπ. ... η προσφορά περιλαμβάνει τα πάντα, π.χ. Περιγράφεται: σπίτι, γη, Möbilar, εργαστήριο, κήπος, κλπ. ... δείτε φωτογραφίες ... Εάν ενδιαφέρεστε για ερωτήσεις για μένα μέσω PN, Skype, Whatsapp, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κλήσης κ.λπ ... επίσκεψη ανά ραντεβού ανά πάσα στιγμή στην περίοδο μεσαίου Απριλίου έως τα τέλη Οκτωβρίου 2019.
Παρέχεται πρόσβαση στο Internet και τηλεόραση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να επικοινωνούν με το Skype, Viber και Whatsapp ανά πάσα στιγμή. Περισσότερες φωτογραφίες μπορούν να παρασχεθούν κατόπιν αιτήματος.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB