Πώληση Μονοκατοικία, Beograd, Belgrade, Σερβία, Ralja_avala

Πώληση - Cod. 26497

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 150 m²
  • Αριθμός δωματίων: 7
  • Όροφος: 4

Πολύ ωραία τακτοποιημένο ονομαστικών σπίτι, ιδιοκτησίας 1/1, σε ένα φυσικό περιβάλλον, χωρίς καυσαέρια και τον θόρυβο της πόλης και όπου και αν βρίσκεστε μόλις 40 λεπτά με τη δημόσια συγκοινωνία, το σταθμό των λεωφορείων στο Βελιγράδι.
Το σπίτι διαθέτει θερμομόνωση πρόσοψη και έχει ολοκληρωθεί πλήρως, 150 τ.μ., σε τρία επίπεδα με τη δυνατότητα προσαρμογής του διαμερίσματος και το τέταρτο (σοφίτα). Κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου, συνολικής κλιματισμό, αστική παροχή ύδατος, καλωδιακή τηλεόραση, ηλεκτρικό ρεύμα τριφασικό, τηλέφωνο, internet, κάνουν αυτό το σπίτι λειτουργικό, στην καλύτερη και ευκολότερη τη φόρμα. Εκτός από τις δύο μπάνια, δύο κουζίνες, επτά υπνοδωμάτια, εργαστήριο, κελάρι, αποθήκη τροφίμων, η δυνατότητα θέρμανσης με ξυλόσομπα -kaljava, δύο μπαλκόνια, βεράντες, ταράτσες, με καλλιεργημένο κήπο, πέτρινη βρύση στον κήπο, υπέροχη θέα, internet, γύρω στα τριάντα οπωροφόρα δέντρα (μήλα, αχλάδια, δαμάσκηνα, κεράσια, καρύδια, σταφύλια), αυτό το σπίτι δίνει περισσότερες δυνατότητες. Εδώ μπορείτε να ασχοληθείτε και του αγροτικού τουρισμού και ακόμα δεν απέχει πολύ από το Βελιγράδι.
Εκτός από το σπίτι, το οποίο καταχωρείται σε ένα οικόπεδο περίπου 10 στρεμμάτων, υπάρχει ένα γκαράζ 30 μ² και ένα βοηθητικό κτίσμα της 40m². Άσφαλτο στο σπίτι στο κέντρο και ένα κέντρο υγείας, καταστήματα, δημοτικά σχολεία, παιδικούς σταθμούς, αστικές και προαστιακές μεταφορές, οι δήμοι, μετά, κ.λπ.
Η τιμή είναι € 69.000.
Πρόσκληση για περισσότερες πληροφορίες και να ζητήσει από όλα αυτά που σας ενδιαφέρει.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB