Πώληση Γκαρσονιέρα, Topola, Kragujevac, Σερβία, Omladinska bb

Πώληση - Cod. 26382

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 500 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1
  • Όροφος: 1

Λεύκα είναι μια εξαιρετική γεωγραφική θέση, που βρίσκεται στις πλαγιές του λόφου Όπλενατς, τα στρατηγικά σημαντικό σταυροδρόμι στην καρδιά της Σερβίας. Γνωστή και πιο όμορφη εκκλησία του Αγίου Γεωργίου και το μαυσωλείο της δυναστείας Καραντιόρντιεβιτς στην κορυφή του λόφου Όπλενατς. Λεύκες ήταν πάντα γνωστή στην περιοχή για ένα πολύ υψηλής ποιότητας αμπέλια και κρασιά.
Το εξοχικό βρίσκεται μόλις 800 μέτρα από την πόλη της Τοπόλα και το μαυσωλείο της δυναστείας Καραντιόρντιεβιτς στην κορυφή του λόφου Όπλενατς, σε ένα πολύ ήσυχο και γαλήνιο περιβάλλον.

Περίπου 500 m2 γης περιέχει έναν υπέροχο κήπο εμπλουτισμένο με πολύ παλιά μήλο, δεκάδες διάφορα φυτά φρούτα, πολύχρωμα λουλούδια και αμπέλια. Cottage είναι σε άριστη κατάσταση και περιλαμβάνει ένα ισόγειο με γκαράζ, κουζίνα και μπάνιο (40 m2), μαζί με τον στο πάτωμα (24 μ2) και μια ευρύχωρη βεράντα (20 m2) με εξαιρετική θέα.
Νομιμοποιηθεί, ηλεκτρικό ρεύμα, νερό, τηλέφωνο
 
Ιδανικό για διακοπές, Φίλοι & famili συναρμολόγηση, με εξαιρετική τοποθεσία για να εξερευνήσετε την περιοχή και αυθεντική κουλτούρα, istorijon, τα οινοποιεία της και τη γαστρονομία.

40m2 (ισόγειο, γκαράζ, κουζίνα + μπάνιο) + 24m2 (υπνοδωμάτιο) + 20μ2 (ταράτσα) + 500m2 (επί πληρωμή)

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB