Πώληση Αγροικία, Valjevo, Valjevo, Σερβία, Valjevo, selo Donji Taor

Πώληση - Cod. 24823

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 30000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 2

Αν θέλετε να χαλαρώσετε, να ανανεωθεί και να αποκαταστήσει αυτό το σπίτι είναι το σωστό μέρος για αυτό.

Το σπίτι βρίσκεται στις πλαγιές του όρους Πόβλεν, δυτικά του Βάλιεβο, 30 χιλιόμετρα βόρεια και 18χλμ από Κόσεριτς, σε υψόμετρο 1040μ του.
Μέσα σε μια ακτίνα 15 χιλιομέτρων Μοναστήρια: Lelić, κύτταρα, έρημος, και Divcibare, λόφος του παχέος εντέρου ...
Έτσι, αυτά είναι τα μέρη της Δυτικής Σερβίας, όπου παρθένα φύση, την ειρήνη και ησυχία. Κοντά στην πηγή του ποταμού Gradac και Skrapež όπου ένα νοικοκυριό, αυξανόμενη πέστροφα.
Στην περιοχή αυτή υπάρχουν όλα σχεδόν τα είδη ζώων διαδεδομένη στη Σερβία, εκτός από τις αρκούδες και τους λύκους. Οι περισσότεροι έχουμε κουνέλια, ένα ελάφι, μια αλεπού στο εποχές, αγριογούρουνα. Το μέρος είναι φανταστικό για το κυνήγι και η αναψυχή. Υπάρχουν διαφορετικά είδη πουλιών, καθώς και μεγάλες εκτάσεις των φυτών και των μανιταριών στα δάση και φυσικά λιβάδια.
Δεδομένου ότι οι εν λόγω δασών, επικρατούν εκεί δάση φυλλοβόλων (οξιές, βελανιδιές, τέφρα, γαύρος ...), και επίσης εκφράζονται και μαλακό ξύλο (πεύκο, έλατο και πεύκο λιγότερο).

Από Βαλίεβο άσφαλτο γύρω από 26 χιλιόμετρα, ενώ το υπόλοιπο του σκληρού χωματόδρομο. Όταν κατά τη διάρκεια της ημέρας τρέχει λεωφορείο.
Στο 3-4 χλμ του δημοτικού σχολείου του χωριού και καταστήματα.

Το σπίτι είναι τοποθετημένα και καταγράφεται με δύο αστέρια για τον αγροτουρισμό. Υπάρχουν δύο διπλά υπνοδωμάτια, μεγάλο σαλόνι, ξεχωριστή μεγάλη κουζίνα, μεγάλο χωλ, μεγάλη βεράντα, μπάνιο και αποθήκη. Ακολουθούν δύο υπόγειο του πέτρα και τούβλα. Ακόμη και πέλματα σπίτι είναι χτισμένο από το χέρι σκαλιστά πέτρα. Το σπίτι χτίστηκε σπιτικό, ψημένα τούβλα.

Μπορεί να αγοραστεί και να ορίσετε ένα αγροτικό σπίτι με όλες τις βοηθητικές εγκαταστάσεις και περίπου 3 εκτάρια γης μικτή.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB