Ενοικίαση Αγροικία, Vrdnik, Novi Sad, Σερβία, banja vrdnik

Ενοικίαση - Cod. 32669

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 80 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 2

Έχω νοικιάσει ένα σπίτι, διαμερίσματα - δωμάτια στο Vrdnik μια ημέρα ή περισσότερο σε μια ήσυχη περιοχή σε ένα πευκοδάσος, μόλις 400 μέτρα από το Termal ξενοδοχείου και τις πισίνες.
Σπίτι στον πρώτο όροφο έχει δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και μια βεράντα στο ισόγειο του σπιτιού είναι ένα σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο.
Το σπίτι είναι πλήρως εξοπλισμένο και επιπλωμένο
Το σπίτι μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 6 άτομα και υπάρχει ένα άλλο σπίτι δίπλα από την πόρτα, η οποία είναι κατάλληλη για να μείνει άλλα 4 άτομα.
Και τα δύο σπίτια έχουν εκδοθεί και διαμερίσματα, δωμάτια ή ολόκληρο το σπίτι μπορεί να είναι όπως, μέγιστη χωρητικότητα είναι μέχρι 10 άτομα. https://www.facebook.com/smestajvrdnik/
Η τιμή εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων και τον αριθμό των διανυκτερεύσεων, ένα πλαίσιο είναι 800 - 1000 λίρες ανά διανυκτέρευση.

Αν θέλετε να, και αντ 'αυτού κάποιος βάζει διαφημίσεις οποιουδήποτε είδους σας (100 sites) σε πολύ λογικές τιμές, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB