Πώληση Μονοκατοικία, Bukovac, Novi Sad, Σερβία, 22. Avgusta 92

Πώληση - Cod. 42786

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 230 m²
  • Αριθμός δωματίων: 7
  • Όροφος: 3

Ευρύχωρο οικογενειακό σπίτι στο Μπούκοβατς, περίπου 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Νόβι Σαντ, στη Σερβία. Η τριώροφη ημιανεξάρτητη κατοικία, που χτίστηκε γύρω στο 2001, προσφέρει ανεμπόδιστη θέα στις στέγες και τα χωράφια στο Εθνικό Πάρκο Fruska Gora. Το Μπούκοβατς είναι ένα φυσικό προάστιο του Νόβι Σαντ με καταστήματα, δημοτικό σχολείο, νηπιαγωγείο και ιατρικό κέντρο. Το δημόσιο λεωφορείο κάνει στάση μόλις 5 λεπτά μακριά.

Το σπίτι έχει εμβαδόν περίπου 230 τετραγωνικά μέτρα και το ακίνητο περίπου 350 τετραγωνικά μέτρα.

Η σκάλα, η είσοδος και ο πρώτος όροφος έχουν ανακαινιστεί με όμορφα πλακάκια σε όψη ξύλου. Ένα δωμάτιο στο ισόγειο χρησιμοποιείται ως κελάρι και βοηθητικό δωμάτιο. Το σαλόνι με την κουζίνα, το μπάνιο με μπανιέρα και ένα υπνοδωμάτιο καθώς και ένα πανοραμικό μπαλκόνι και πρόσβαση στη βεράντα βρίσκονται στον πρώτο όροφο. Από το μπαλκόνι ή το σαλόνι στον πρώτο όροφο μπορείτε να απολαύσετε το υπέροχο ηλιοβασίλεμα πάνω από τη Βοϊβοντίνα. Η κουζίνα στον πρώτο όροφο είναι πλήρως εξοπλισμένη με ψυγείο, φούρνο αερίου και εστίες και καινούργιο πλυντήριο πιάτων και περιλαμβάνεται στην τιμή του σπιτιού. Διατίθενται καλωδιακή τηλεόραση και H-DSL/Τηλέφωνο.

Laminate είναι τοποθετημένο στον επάνω όροφο και έχει 3,5 δωμάτια και ένα μικρό μπαλκόνι. Ο χώρος κάτω από την οροφή άνοιξε με μια μοντέρνα γκαλερί και εξοπλίστηκε με παράθυρα οροφής Velux υψηλής ποιότητας.

Το χειμώνα θερμαίνεται με κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου, το δεύτερο επίπεδο έχει επίσης πλακάκι κουζίνα που θερμαίνει όλο τον όροφο.

Από τη σκεπαστή βεράντα με θέα στον ιδιωτικό κήπο με τα οπωροφόρα δέντρα και έναν μικρό λαχανόκηπο, μπορείτε να απολαύσετε τις μέρες με την οικογένεια και τους φίλους σας. Διατίθεται επίσης πέτρινη ψησταριά.

Υπάρχει ιδιωτικός χώρος στάθμευσης για δύο αυτοκίνητα μπροστά από το ακίνητο. Η ημερομηνία μετακόμισης είναι συζητήσιμη.

Το σπίτι και η γη είναι νομιμοποιημένα και όλα τα έγγραφα βρίσκονται στον δικηγόρο μας στη Σερβία. Το σπίτι είναι επισκέψιμο ανά πάσα στιγμή.

https://belgrad.diplo.de/rs-de/service/

Ένα αλλοδαπό άτομο που (δεν) εργάζεται επικερδώς στη Δημοκρατία της Σερβίας μπορεί (...) να αποκτήσει δικαιώματα ιδιοκτησίας σε συγκυριαρχίες και κτίρια κατοικιών όπως ένας πολίτης της Δημοκρατίας της Σερβίας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB