Πώληση Διαμέρισμα με 4 δώματια, Kej, Novi Sad, Σερβία, Beogradskii Kej 11

Πώληση - Cod. 27054

  • Τύπος: Διαμέρισμα με 4 δώματια
  • Περιοχή: 122 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 1

Διπλό προσανατολισμό, ύψος 2,72 m, με άριστη διαρρύθμιση, ελκυστική τοποθεσία (κοντά στο κέντρο, το σιδηροδρομικό δύο κατευθύνσεις των αστικών συγκοινωνιών, το πάρκο του Δούναβη και το ιατρείο, πολλά καταστήματα και πράσινες αγορές, νηπιαγωγεία, δημοτικά σχολεία, γυμνάσια, ταχυδρομεία, φαρμακεία, κλπ, καθώς και θέα στο κάστρο, γέφυρες, τουριστικά σκάφη στο λιμάνι, κλπ).
   Τα 3 μεγάλα δωμάτια με θέα στο Δούναβη, και ένα τέταρτο μικρό δωμάτιο και τραπεζαρία, κουζίνα, βοηθητικό δωμάτιο και μπαλκόνι στην άλλη πλευρά του κτιρίου, δηλαδή. αυλή. Από τις 3 υπνοδωμάτια ανοίγουν σε μια βεράντα με ένα πέτρινο φράχτη, έτσι ώστε να είναι κατάλληλο για το κλείσιμο.
   Living Room (το Δούναβη) και τραπεζαρία (στην αυλή) διαχωρίζονται από μόνο του λεγόμενου. ακορντεόν τοίχους, και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως μία ενιαία μονάδα. Με αυτή την έννοια, το διαμέρισμα είναι κατάλληλο ως διοικητικές χώρους γραφείων - γραφείο, υποκατάστημα, κλπ .., καθώς και το γραφείο και τα παρόμοια.
   Ο εξοπλισμός είναι στάνταρ, και με το διαμέρισμα πηγαίνει ένα κελάρι περίπου 10 m2.
   Το κτίριο είναι σε σχέση με το γειτονικό κτήριο ελαφρώς κοίλο, και ο δρόμος είναι κοινόχρηστο χώρο πρασίνου και το πεζοδρόμιο.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB