Πώληση Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια, Beograd, Belgrade, Σερβία, Dragoslava Srejovica

Πώληση - Cod. 28535

  • Τύπος: Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια
  • Περιοχή: 580 m²
  • Αριθμός δωματίων: 17
  • Όροφος: 4
  • Κατάσταση κτηρίου: Sufficient

Βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου στη ζώνη του Βελιγραδίου 1, αυτό είναι ένα τεράστιο σπίτι με τεράστιο δυναμικό, είτε για κατοικίες ή / και εμπορική χρήση. Το κυρίως σπίτι είναι τοποθετημένα σε 4 ορόφους, με ένα μεγάλο ισόγειο εκτείνεται σε σχεδόν όλη την έκταση του σχεδίου του σπιτιού? αυτό που χρησιμοποιούνταν παλαιότερα ως εργαστήριο και στη συνέχεια ως εμπορικά καταστήματα. Πάνω από αυτό είναι ένα σαλόνι 40 + μ2, κουζίνα και μπάνιο? παραπάνω είναι 4 μεγάλα υπνοδωμάτια, αποθήκη, ένα δωμάτιο πλυντηρίων, και ένα μπάνιο. Υπάρχει ένα μεγάλο ανεκμετάλλευτο σοφίτα με πολύ υψηλά περιθώρια (πάνω 4metres στην κορυφογραμμή της στέγης), η οποία θα μετατραπεί σε ένα εξαιρετικό διαμέρισμα στυλ loft. Καθ 'όλη, υπάρχουν μεγάλα μπαλκόνια σε όλες τις μεγάλες αίθουσες σε όλα τα επίπεδα.

Το δεύτερο μισό του σπιτιού - η οποία επιτυγχάνεται με ξεχωριστή είσοδο από το δρόμο - είναι τοποθετημένα σε 3 αυτόνομα διαμερίσματα (2 δωματίων / 3 δωμάτιο / 4 δωμάτιο) κατάλληλο για ενοικίαση. Το σπίτι έχει μια μαγική και πολύ ιδιωτικό κήπο σε όλο το σπίτι με ώριμα δέντρα και αναρρίχηση τριαντάφυλλα, και ένα μεγάλο υπόστεγο.

Το σπίτι εξυπηρετείται από όλες τις μεγάλες διαδρομές με λεωφορείο προς το κέντρο του Βελιγραδίου, αν και είναι δυνατόν να περπατήσει στο κέντρο της πόλης σε λιγότερο από μισή ώρα. Το σπίτι ήταν σε συνεχή κατοχή για 40 χρόνια, οπότε δεν υπάρχει ανάγκη για εκσυγχρονισμό σε όλη? η δομή, στέγη, και το εσωτερικό είναι όμως όλοι σε στερεά κατάσταση. Αυτή είναι μια θαυμάσια ευκαιρία τόσο για να δημιουργήσει ένα φανταστικό οικογενειακό σπίτι κοντά στο κέντρο της πόλης, και να αναπτύξει ένα εισόδημα είτε από οικιστική ή επαγγελματική χρήση σε άλλα μέρη του ακινήτου.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB