Πώληση Αγροικία, Kolut, Vojvodina, Σερβία, Oktobarske Revolucije

Πώληση - Cod. 37678

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 186 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: ground floor

Καλά συντηρημένο σπίτι σε ένα μικρό χωριό (ΒΔ Βοϊβοντίνα) εξαιρετική τοποθεσία = 5 χλμ. Από την Ουγγαρία και 5 χλμ. Από τα σύνορα της Κροατίας. (Ο Δούναβης βρίσκεται επίσης κοντά)
Θαυμάσια ευκαιρία για ανθρώπους που απολαμβάνουν την ειρήνη τους αλλά θέλουν να ζήσουν κοντά σε ευρωπαϊκές μητροπολιτικές περιοχές. Το σπίτι είναι 186 τετραγωνικών μέτρων σε συνολικά 1287 τετραγωνικά μέτρα. Έχει 3 μεγάλα υπνοδωμάτια, μεγάλο σαλόνι με κουζίνα και τραπεζαρία (ανοιχτό, καλή διάταξη), μπάνιο και μεγάλο κλειστό φωτεινό διάδρομο. Το σπίτι είναι έτοιμο για μετακίνηση, αλλά θα απαιτήσει κάποια συντήρηση.
Δύο μεγάλες κλειστές αυλές (εμπρός και πίσω). Πίσω αυλή με αχυρώνες, στάβλους και κοτόπουλα, έτοιμη για τη διατήρηση αγροτικών ζώων. (πωλούν επίσης και κάποια γεωργικά μηχανήματα και / ή γη). Μικρός χώρος στον κήπο στο πίσω μέρος. Μη διστάσετε να κάνετε ερωτήσεις.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB