Πώληση Συγκρότημα μονοκατοικιών, Bukovac, Novi Sad, Σερβία, 22 Augusta

Πώληση - Cod. 31278

  • Τύπος: Συγκρότημα μονοκατοικιών
  • Περιοχή: 220 m²
  • Αριθμός δωματίων: 7
  • Όροφος: 3

Πουλάμε όμορφο και ευρύχωρο σπίτι της οικογένειας μας στο Bukovac, σε απόσταση περίπου 15 λεπτά με τα πόδια από το Νόβι Σαντ, στη Σερβία. Το τριώροφο σπίτι προσφέρει ανεμπόδιστη θέα πάνω από τις στέγες και τα χωράφια στο Εθνικό Πάρκο Fruska Γκόρα. Bukovac είναι ένα σχεδόν φυσικό προάστιο του Νόβι Σαντ με τις επιλογές για ψώνια, ένα δημοτικό σχολείο, νηπιαγωγείο και ιατρικό κέντρο. Το δημόσιο λεωφορείο κάνει στάση μόλις 5 λεπτά με τα πόδια.
Η σκάλα, η είσοδος και στον πρώτο όροφο ανακαινίστηκαν το ξύλο ματιά πρόσφατα με όμορφα πλακάκια. Ένα δωμάτιο στο ισόγειο χρησιμοποιείται ως αποθήκη και πλυσταριό. Το σαλόνι / κουζίνα, μπάνιο με μπανιέρα και ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπαλκόνι με πανοραμική θέα και πρόσβαση στη βεράντα που βρίσκεται στον πρώτο όροφο. Από το μπαλκόνι ή το σαλόνι του πρώτου ορόφου μπορείτε να απολαύσετε το υπέροχο ηλιοβασίλεμα πάνω από τη Βοϊβοντίνα. Στον επάνω όροφο laminate είναι που και αυτό έχει 3,5 δωμάτια και ένα μικρό μπαλκόνι. Ο χώρος κάτω από τη στέγη άνοιξε με μια σύγχρονη γκαλερί και εξοπλισμένα με ποιοτικά παράθυρα οροφής Velux.
θερμαίνεται το χειμώνα με αέριο κεντρική θέρμανση, το δεύτερο στρώμα έχει επίσης μια σόμπα, η οποία θερμαίνει εύκολα ολόκληρο τον όροφο.
Από την σκεπαστή βεράντα με θέα το βιολογικό κήπο και οπωροφόρα δέντρα του ξενοδοχείου την ημέρα με την οικογένεια και τους φίλους σας να απολαύσετε. Ένα πέτρινο μπάρμπεκιου (μπορούμε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για το κάπνισμα) είναι επίσης διαθέσιμα.
Υπάρχει ιδιωτικός χώρος στάθμευσης για δύο αυτοκίνητα έξω από την ιδιοκτησία.
Η κουζίνα στον πρώτο όροφο είναι πλήρως εξοπλισμένα με ψυγείο, κουζίνα αερίου και ηλεκτρική κουζίνα και πλυντήριο πιάτων νέων και στην τιμή του σπιτιού που περιλαμβάνονται. Καλωδιακή τηλεόραση και H-DSL / τηλεφώνου είναι διαθέσιμες.
Δεδομένου ότι η προσβασιμότητα για επαγγελματικούς λόγους είναι περιορισμένη, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας αν σας ενδιαφέρει ή / και ερωτήσεις μέσω e-mail με τον αριθμό τηλεφώνου σας. Θα σας καλέσουμε το συντομότερο δυνατόν. Η ημερομηνία κίνηση-in είναι διαπραγματεύσιμα, αλλά όχι πριν από τον Οκτώβριο.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB