Πώληση Ξενοδοχείο, Kopaonik, Kopaonik, Σερβία, Kopaonik

Πώληση - Cod. 31245

  • Τύπος: Ξενοδοχείο
  • Περιοχή: 1400 m²
  • Αριθμός δωματίων: 18
  • Όροφος: 5

Ξενοδοχείο προς πώληση στη Σερβία, Kopaonk

Hotel βρίσκεται στο κέντρο του θερέτρου. Το ολοκαίνουργιο κτίριο αποφάσεων 2014.

διαμερίσματα:
Η βίλα διαθέτει 18 πλήρως εξοπλισμένα, άνετα και ευρύχωρα διαμερίσματα με θέα στην όμορφη πανόραμα Kopaonik. Κάθε ένα από τα διαμερίσματα διαθέτει ένα μεγάλο σαλόνι με αρθρωτή καναπέ, πλήρως εξοπλισμένη μικρή κουζίνα, υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και μπάνιο. Είναι εξοπλισμένα με δύο τηλεοράσεις LCD, δωρεάν Wi-Fi και κεντρική θέρμανση. Κάθε μπορεί να φιλοξενήσει 4-5 άτομα.
Χώρος αποθήκευσης εξοπλισμού σκι
Κάθε διαμέρισμα διαθέτει τα σκι του. Η έξοδος αποθήκευσης έχει άμεση πρόσβαση σε λωρίδες σκι.

Στάθμευση
Ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.

Πολύ κερδοφόρα επιχείρηση
Καθαρά Κέρδη = 350.000eur

Σχετικά με Kopaonik:

Kopaonik είναι το μεγαλύτερο χιονοδρομικό κέντρο στη Σερβία με άριστα προετοιμασμένοι τρεξίματα, η οποία προσφέρει απεριόριστη χαρά σε όλες τις κατηγορίες των σκιέρ, από αρχάριους μέχρι υψηλής εξειδίκευσης. Kopaonik χιονοδρομικό κέντρο αποτελείται από περίπου 55 χιλιόμετρα πίστες για αλπικό σκι και 12 χλμ πίστες για cross country (Nordic) σκι. Για εκείνους που απολαμβάνουν σκι τη νύχτα, έχουμε ετοιμάσει ένα αναμμένο κίνηση στο κέντρο του θέρετρου. Πέρα από αυτό, για τους νεότερους σκιέρ και όλους εκείνους που κάνουν τα πρώτα βήματα για σκι τους, έχουμε ετοιμάσει ένα ασφαλές «παιδικό σταθμό σκι» περιοχή με ιμάντα μεταφοράς και καρουσέλ που κάνει τη μάθηση βασικών δεξιοτήτων σκι ευκολότερη.

Όλες οι πίστες είναι καλά συνδεδεμένο με ένα σύστημα chairlifts και αναβατήρες για σκι, με χωρητικότητα άνω 32.000 σκιέρ ανά ώρα. Το σύστημα αποτελείται από ένα έξι θέσεων chairlift, με την ικανότητα των 3.000 σκιέρ ανά ώρα, 4 αποσπώμενα υψηλής ταχύτητας τετραθέσια (με συνολική χωρητικότητα 10.000 σκιέρ ανά ώρα), 3 σταθερού τηλεκαθίσματα τετραθέσιο με έναν ιμάντα μεταφορέα φόρτωσης ( συνολική χωρητικότητα περίπου 6.200 σκιέρ ανά ώρα, δύο Τ-ski μπαρ ανελκυστήρες με χωρητικότητα 2.400 σκιέρ ανά ώρα και αναβατήρες τύπου οκτώ πιατέλα με χωρητικότητα 6.500 σκιέρ ανά ώρα, καθώς και τρεις διασύνδεσης αναβατήρες.

Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται κατόπιν αιτήματος, επικοινωνήστε με τον πωλητή παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες. Μιλάμε αγγλικά και σερβική γλώσσα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB