Πώληση Μονοκατοικία, Sremski Karlovci, Novi Sad, Σερβία, Pucavac bb

Πώληση - Cod. 29290

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 111 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 2

Αυτό το όμορφο σπίτι της οικογένειας / διακοπές της συνολικής έκτασης των 111 μ2 βρίσκεται στο πιο γραφικό κομμάτι του χωριού Strazilovo, στις πλαγιές του Fruska Gora National Park. Το σπίτι περιλαμβάνει μια ευρύχωρη βεράντα όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε πλήρως τις γύρω φυσικές ομορφιές.
Η γραφική παράσταση της συνολικής έκτασης 1.200m² είναι πλούσια σε διάφορους τύπους των διακοσμητικών φυτών, φρούτων και βοτάνων. Το οικόπεδο περιέχει ένα ειδικό τμήμα που είναι ιδανικό για την καλλιέργεια βιολογικών λαχανικών, δεδομένου ότι η περιοχή είναι απαλλαγμένη από ρύπους και παρέχει φυσικών υδάτινων πόρων. Το σπίτι βρίσκεται στην αστική μέρος της Strazilovo. Είναι περιτριγυρισμένο από κωνοφόρα, και απέχει μόλις 300 μέτρα μακριά από το δρόμο που οδηγεί στον τάφο του διάσημου ποιητή της Σερβίας Μπράνκο Radicevic.
Το σπίτι είναι 4 χρονών και βρίσκεται 3,5 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη του Κάρλοβατς και με 20χλμ από την πόλη του Νόβι Σαντ. Υπάρχει ένα νεόκτιστο νηπιαγωγείο μόλις δύο χιλιόμετρα από μακριά από το σπίτι.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB