Πώληση Αγροικία, Sombor, Subotica, Σερβία, Doze Djerdja, Telecka

Πώληση - Cod. 29795

  • Τύπος: Αγροικία
  • Περιοχή: 200 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 2900

Οι άμεσες πωλήσεις - χωρίς μεσάζοντες και προμήθειες! Πωλείται όμορφο σπίτι στην Telečka μεταξύ Sombor και Backa Topola με μεγάλο οικόπεδο των 29 στρεμμάτων. Το σπίτι είναι ένα παλιό κτίριο, που έχει καταχωρηθεί 1/1, αμέσως, 200kvm επιφάνεια. • σπίτι Διοίκησης με λεπτομέρειες περιόδου, ψηλά ταβάνια. Έχει ένα μπάνιο, 4 υπνοδωμάτια, κουζίνα, σκεπαστή βεράντα (ganjak) που χρησιμοποιείται ως τραπεζαρία το καλοκαίρι, επιπλέον βοηθητικοί χώροι (αποθήκες, σοφίτα, υπόγειο). Εκτός από την κύρια κατοικία στην ίδια αυλή υπάρχει ένα μικρό σπίτι των 50 τετραγωνικών μέτρων, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα μπαρ. Πολλοί τσιμεντοποίηση αυλή και μεγάλο κήπο. Το σπίτι είναι χτισμένο σε ένα μέρος του φορτίου, ένα κομμάτι τούβλο. Έχει ρεύμα τριφασικό, καλωδιακή τηλεόραση, τηλέφωνο, νερό από υδροδότησης σε αγροτικές περιοχές, η δυνατότητα θέρμανσης και στερεών καυσίμων (3 πλακάκια σόμπες) και της ηλεκτρικής ενέργειας (2 σόμπες). Το σπίτι βρίσκεται σε μια ήσυχη καλά διατηρημένο και καθαρό χωριό, πάνω στον κεντρικό δρόμο με άσφαλτο, κοντά στο δημοτικό σχολείο και την εκκλησία. Νηπιαγωγείο και το κέντρο υγείας σε 5 λεπτά με τα πόδια, τα καταστήματα γύρω από το ξενοδοχείο, στάση λεωφορείου 7 λεπτά με τα πόδια. Εξαιρετική ήσυχο μέρος, μια πολυεθνική, πολυγλωσσικό περιβάλλον, η όαση της ειρήνης, Παννονική παράδεισο.
Το σπίτι στο δρόμο του γκαζόν με λίγα πεύκα. Πίσω από το σπίτι είναι ένα ξεχωριστό οικονομική αυλή (δηλαδή 1100kvm 5 στρέμματα) και τον κήπο που απλώνεται πάνω από 18 στρέμματα (1800kvm).
Το ακίνητο βρίσκεται 180 χιλιόμετρα από το Βελιγράδι, 90 χιλιόμετρα από το Νόβι Σαντ, 24 χιλιόμετρα από Sombor και 25 της Μπάτσκα Topola. Σε δέκα χιλιόμετρα από το φυσικό απόθεμα Krivaja στη λίμνη, 26 χλμ από το τουριστικό συγκρότημα -Zobnatica με τη λίμνη, κοντά στο Kljajićevo πισίνες, spa και Junaković Pačir, καθώς και τοπία ιδιαίτερου χαρακτηριστικά, τα συγκροτήματα Καραντιόρνιτεβο και Pannonia.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB